Nie prawda ze poza Betami! Nowe Pesy 2017N tez maja jak Bety powyżej 1000!
Sprawy bieżące
Re: Sprawy bieżące
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 13:10 przez rifi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapomniałem
Mam takie pytanie.
Bowiem 3go lutego miałem okazje jechać na linii 6 wagonem 2012N#832. Jechałem z samych Katowic do pętli Medycznej w Bytomiu. Z okolic czwartych/piątych drzwi wydobywało się okropne leguralne rzęszenie (?). Praktycznie całą trasę dawało znać ,jedynie czasami się to ucichało.
Miło by było gdyby ktoś wskazał co to mogło być (może coś z tego grzejniczka przy drzwiach).
Bowiem 3go lutego miałem okazje jechać na linii 6 wagonem 2012N#832. Jechałem z samych Katowic do pętli Medycznej w Bytomiu. Z okolic czwartych/piątych drzwi wydobywało się okropne leguralne rzęszenie (?). Praktycznie całą trasę dawało znać ,jedynie czasami się to ucichało.
Miło by było gdyby ktoś wskazał co to mogło być (może coś z tego grzejniczka przy drzwiach).
Prawdopodobnie uszkodzony wentylator nadmuchu.KOMBEK pisze: ↑08 lut 2021, 09:11Mam takie pytanie.
Obsady pociągów wieczornych/nocnych najczęściej podaję przed wyjazdem tych pociągów, lecz mam 100% pewność, że dany wagon wyjedzie na danym pociagu...
Jeżelu dobrze widziałem to #823 dostał takie malowanie jak #847.
Linia 27: Sosnowiec Karzimierz Górniczy-Porąbka-Klimontów-Dańdówka-Dębowa Góra-Śródmieście-Sielec-Pogoń-Małobądz-Będzin Osiedle Zamkowe. Pozdrawiam, Marek