Gra ogólnie o kolei (www.trainz.pl)
ale również są tworzone do niej tramwaje (www.ptram.eu).
Niestety nie wszystkie tramwaje są dopracowane. Ale za to jest cały park Moherrusów ( lub jak kto woli Moderusów ). Żelazek narazie brak

Załatwiłem żelazka. Będą jakoś w Maju dopiero. Bo teraz jest robiony FPS 123N Hipolit.105N-#338 pisze:Niestety nie wszystkie tramwaje są dopracowane. Ale za to jest cały park Moherrusów ( lub jak kto woli Moderusów ). Żelazek narazie brak
Wielkie dziękiTŚ-ZKT1 pisze:Załatwiłem żelazka. Będą jakoś w Maju dopiero. Bo teraz jest robiony FPS 123N Hipolit.105N-#338 pisze:Niestety nie wszystkie tramwaje są dopracowane. Ale za to jest cały park Moherrusów ( lub jak kto woli Moderusów ). Żelazek narazie brak
Ja mam takie: Trainz 2002, Trainz Railroad Simulator 2004, Trainz Railroad Simulator 2006 i Trainz Classic 1&2Marcin pisze:Dziś zakupiłem TRS 2004 za 9,90 planuje zbudować linię 38 na dobry początek i na rozgrzewkę.
ChciałbyśMarcin pisze:Opyl na alledrogo.pl jako pakiet dla miłośników koleiTŚ-ZKT1 pisze:Ja mam takie: Trainz 2002, Trainz Railroad Simulator 2004, Trainz Railroad Simulator 2006 i Trainz Classic 1&2.
Taką długą linię chcesz zbudowaćMarcin pisze:Dziś zakupiłem TRS 2004 za 9,90 planuje zbudować linię 38 na dobry początek i na rozgrzewkę.
Mapka nieopublikowana. Ale może wrzucę to co mam jako beta. Tylko upiększę by nie było siary, że sama gleba i tory są105N-#338 pisze:Mapka jest opublikowana?
(C)Marcin pisze:Podoba mi się na twojej mapie efekt GOPowskich torów.
Oj musiałem powiększać, bo w jednym kwadracie bym wiele nie pomieścił. Robi się to tak, że leci się do końca terenu, gdzie mamy już przepaść i bodajże jak masz narzędzia (z prawej strony) to tam gdzie jest zarządzanie terenem (wysokość itp) to jest jeszcze rozwinięcie (strzałka w dół) i powinien być przycisk "powiększ". Taki kwadratowy symbol w okrągłym przycisku. Klika się to, a potem chyba w te pustkę gdzie się chce mieć teren.105N-#338 pisze:A wiesz jak się powiększa teren? Tzn czy już powiększałeś?
Bo nie wiem czyj est jakaś granica.
klik95 pisze:Ja polecam Czeskie tramwaje do TRS :eye:
Budowałem jakieś trasy, ale wolę jednak kolejówki budować, a najbardziej oczywiście jeździć 8)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość